Yritys

Olemme oman alamme ehdottomia pioneereja. Olemme aloittaneet säilytyspalvelun jo 90-luvulla. Olemme siis todella kasvaneet ja kehittyneet muutosten sekä kehityksen mukana. Laitteemme, menetelmämme sekä tallennustapamme ovat tietysti muuttuneet moneen kertaan kehityksen kehittyessä.

 

Olemmekin nähneet ja kokeneet kaiken mitä alalla voi vain nähdä. Meitä ei siis mikään yllätä ja olemme taatusti varautuneet kaikkeen mahdolliseen ja osin jopa mahdottomaan. Emme jätä mitään sattuman varaan, mitä tiedostojen säilyttämiseen tulee. Voit olla erittäin levollisin mielin mikäli uskot tärkeimmät tiedostosi meidän säilytettäväksi.

 

Meille sinun tärkeimpien tiedostojen säilössä pitäminen on ehdottomasti kunnia asia. Teemmekin vuosien kokemuksella takuuvarmaa ja virheetöntä työtä omalla alallamme.

 

Varmuus

Meillä on moninkertainen varmistus sille ettei tiedostosi pääse katoamaan vaikka mitä tapahtuisi. Tiedostosi on myös ehdottoman turvattuna mahdollisilta verkkohyökkäyksiltä sekä muilta alan uhkilta. Olemme yksinkertaisesti ja lyhyesti sanottuna huomioineet aivan kaiken.

 

Laitteet

Laitteistomme, ohjelmamme sekä menetelmämme on jatkuvasti alan huipulla. Päivitämme laitteita, ohjelmistoja sekä menetelmiä jatkuvasti ja siten varmistamme, että pysymme kehityksen kärjessä tulevaisuudessakin.

 

Käytämme siis kaikilla osa-alueilla vain parhaita sekä uusimpia laitteita sekä menetelmiä. Tämä on paras mahdollinen keino varmistaa kaiken toimivuus nyt sekä myös tulevaisuudessa. Testaamme myös tietenkin kaikki uudet laitteet ja ohjemistot ennen niiden käyttöönottoa asiakkaiden kanssa.

 

Työntekijät

Myös työntekijämme on erittäin kokeneita oman alansa konkareita. Työntekijät ovat myös lukeneita, koulut käyneitä todellisia ammattilaisia. Kehityksen vuoksi työntekijämme käyvät myös jatkuvasti alaan liittyviä erilaisia koulutuksia sekä kursseja. Laitteet sekä ohjemistot muuttuu jatkuvasti, joten myös työntekijöiden on pysyttävä siellä tiedon ja taidon äärimmäisellä huipulla.

 

Salassapito

Meille voit myös lähettää arkaluontoisemmat ja salassapidettävät tiedostot säilytettäväksi. Järjestelmämme on ehdottoman luotettava ja sen lisäksi kaikilla työntekijöillämme on työhön liittyvä vaitiolovelvollisuus.

 

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää yritkseemme tai toimintapoihimme liittyen niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme sekä neuvomme erittäin mielellämme ja kerromme lisää yrityksemme toiminnasta.

 

Varmistetaan yhdessä, että ne sinun tai yrityksesi tiedostot on taatusti tallessa. Meidän säilössä mikään maailman mahti ei niitä lopullisesti kadota, se on täysin varma.