Rajoitukset

Voit lähettää meille säilytykseen lähes kaikenlaisia tiedostoja. Meillä on kuitenkin muutamia rajoituksia, jotka sinun tulee huomioida.

 

Luethan ja sisäistät nämä seuraavat ohjeet sekä rajoitukset tarkasti ennen mahdollista tiedostojen lataamista. Näiden raamien sisällä pysyessä ei ongelmia latauksen suhteen tule ja tiedostosi saadaan taatusti talteen.

  • Yksittäisen tiedoston koko ei saa ylittää 100 MB kokoa.
  • Yhden kuvan maksimikoko ei saa ylittää 5 MB kokoa.
  • Voit lähettää korkeintaan 5 tiedostoa per lähetys.
  • Voit tehdä korkeintaan 3 yhtäaikaista latausta.

 

Siinä oli listattuna kaikki tiedostojen rajoituksiin liittyvät tiedot. Nämä muistaessasi kaikki sujuu ongelmitta ja tiedostosi tulevat perille ja ovat varmassa säilössä.

 

Rikkomukset

Mahdollisissa tilanteissa, joissa asiakas ei ole noudattanut näitä sääntöjä emme ota vastuuta mahdollisista tietojen katoamisista. Mikäli asiakas yrittää lähettää liian suurta tai liian montaa tiedostoa on suuri todennäköisyys ettei tiedostot tule perille eikä järjestelmä pysty niitä tallentamaan. Varmista siis ennen lähettämistä ettei tiedostokoot ole liian suuria. Varmista myös ettet yritä lähettää liian montaa tiedostoa kerralla. Muista myös huomioida latausten maksimimäärä.

 

Näillä keinoilla varmistat, että tiedostot tulee taatusti perille, sekä ovat tallessa.

 

Vastuu

On täysin tiedostoja lataavan asiakkaan vastuulla, että tiedostokoot sekä määrät on sallittujen rajojen sisällä. Filebank ei ota mitään vastuuta tilanteissa, joissa tiedostoja on kadonnut sen takia ettei ne ole tulleet perille rikkomusten vuoksi.

 

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tiedostokokoihin sekä rajoituksiin liittyen niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Neuvomme erittäin mielellämme kaikissa tiedoston lähetykseen sekä rajoituksiin liittyvissä kysymyksissä. Mielellämme myös kerromme kuinka turvaamme asiakkaiden tiedostot.

 

Poikkeukset

Pystymme myös tarvittaessa räätälöimään sinulle erilaisen palvelun, sekä vastaanottamaan toisin keinoin isompia tiedostoja. Pystymme myös muilla keinoilla vastaanottamaan isompia tiedostomääriä kerralla. Valitettavasti se ei kuitenkaan vielä ole mahdollista tai ainakaan turvallista netin välityksellä lähettäessä.

 

Laita siis viestiä mikäli yrityksesi kaipaa isompaa säilytyskokonaisuutta käyttöön. Pystymme varmasti auttamaan oli kyseessä sitten minkä kokoinen tiedosto ja tiedostomäärä tahansa. Meiltä ei tila tai menetelmät lopu, se on varma.