Lähetys

Olit sitten mökillä, kotona tai vaikka ulkomailla niin lähettäminen onnistuu aina. Ainoa asia minkä tarvitset, on toimiva internet yhteys. Sen lisäksi tarvitset tietenkin jonkin laitteen jolla lähettää haluamasi tiedosto.

 

Pöytäkone

Voit lähettää haluamasi tiedostot kaikkein perinteisimmällä tavalla, eli pöytäkoneen selaimella sivuiltamme. Tämä on tapa, josta kaikki on alkanut ja se myös pysyy tulevaisuudessa muutoksista huolimatta vaihtoehtona. Edelleen suurin osa lähetetyistä tiedostoista tulee meille selaimen kautta lähetettynä.

 

Voit myös selainversion lisäksi ladata koneellesi sivuiltamme löytyvän erillisen ohjelmiston. Ohjelmistolla tiedostojen lataaminen sekä hallinnointi käy erittäin helposti. Ohjelmiston kautta myös laskutus hoituu erittäin näppärästi. Suosittelemme tätä ohjelmistoa jokaiselle palveluitamme käyttävälle.

 

Kannettava

Jos lataaminen onnistuu pöytäkoneella, niin tietenkin se onnistuu samaan tapaan myös kannettavalla tietokoneella. Me kuitenkin saamme edelleen kysymyksiä, että voiko mahdollisesti läppärillä latailla tiedostoja niin lisättiin tämäkin tieto listaan.

 

Eli kannettavalla tietokoneella on käytössä sekä selainversio, että tuo erillinen ohjelmisto. Myös kannettavalle koneelle suosittelemme lämpimästi tuon maksuttoman ohjelmiston lataamista.

 

Tabletti

Maailma menee jatkuvasti enemmän ja enemmän kohti mobiilia. Siitä johtuen olemme tietenkin seuranneet kehitystä ja menneet jos ei edellä niin ainakin aivan kärjen tuntumassa.

 

Olemmekin luoneet oman ohjelmiston, joka toimii useimmilla nykyaikaisilla tableteilla. Valittavana on monia eri versioita, jotka toimivat tabletilla. Ohjelmistot päivittyvät myös kehityksen takia tiuhaan tahtiin, joten muista päivitellä tablettisi ohjelmistoa tarpeeksi usein. Mikäli mahdollista niin varmista, että tablettisi tarkistaa päivitykset automaattisesti.

 

Myös perinteinen selainversio toimii useimmilla tableteilla täysin moitteettomasti, joten voit käyttää halutessasi myös sitä.

 

Puhelin

Myös puhelimet on iso osa mobiilipalveluita. Ihmiset kulkee nykyään lähes aina puhelin kädessä tai vähintään taskussa. Tästä johtuen olemme mahdollistaneet myös sen, että puhelimella voi ladata ne tärkeimmät tiedostot talteen.

 

Käy lataamassa siis omasta applikaatiokaupasta meidän sovellus. Siten varmistat, että pääset tallentamaan ne kaikkein tärkeimmät tiedostot, olit sitten lomalla, marjametsässä tai pankin jonossa.

 

Muut

Isompien data-, ja tiedostomäärien kohdalla kannattaa olla ensin meihin yhteydessä. Meillä on mahdollisuus tulla jopa paikan päälle lataamaan kaikki sinun data talteen.

 

Voimme myös automatisoida yrityksesi datan tallentamisen tunneittain, päivittäin tai esimerkiksi kuukausittain. Ole siis yhteydessä mikäli kaipaat isompaa kokonaisvaltaista tallennuspalvelua.